100 % digitalt og bæredygtigt

Hos MainChef går vi op i både den grønne omstilling og at gøre det så nemt for vores kunder som overhovedet muligt. Vi kan derfor tilbyde jer digital skiltning af jeres mad. Det er en nem og smart måde at præsentere sin menu på, hvor det både ser pænt ud og giver den nødvendige information.

Digital skiltning er også en god måde for jer at spare både tid og penge. Det sparer både tid og ressourcer, for I slipper for at skulle sidde og skrive skilte og printe dem ud. Med vores digitale skilte er der også mulighed for at få AI-genereret indhold på, så I heller ikke skal sidde og opfinde den dybe tallerken med indbydende tekst. Der er 5 års batteritid i skiltene, så I ikke en morgen møder ind til skilte, der ikke har mere strøm.

En del af vores samlede system

Vores vigtigste opgave er at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Derfor kan vores digitale skilte tale sammen med resten af systemerne, så I ikke skal bruge tid på at sætte ting som allergener, logo og næringsindhold på skiltene – det klarer systemet for jer. Der er derfor en del tid og derfor penge at hente i netop denne løsning.

Skal I for eksempel servere frokost et sted, hvor menuen skal stå på et andet sprog, er det også en mulighed. Skiltene er nemme at indstille, så I får lige det sprog og de informationer med, som I gerne vil have. Har I spørgsmål til vores digitale skilte, er I velkomne til at tage fat i os. Vi står klar til at svare på alle jeres spørgsmål så hurtigt som muligt.