MainChef hjælper dig med at danne et overblik

Gennem de seneste år er der kommet et større fokus på madspild. Det har vi i MainChef taget til os og fundet en løsning, der gør det nemt at skabe et overblik over, hvor meget madspild og svind, der er, og hvordan I kan mindske det. Her kan I også spore jeres madspild og se den samlede værdi af maden og varerne, der ryger ud. Statistikker og kategorier i systemet hjælper med at danne overblikket, og I har mulighed for at tilrettelægge det til lige præcis jeres køkkener og behov.

Busy at work. Chef is on the kitchen preparing food

Reducer jeres madspild med 20-30 %

I vores system kan I se et overblik over, hvad der bliver smidt ud, og hvor meget CO2 det udleder. Herfra kan der udtrækkes rapporter, som gør det nemt for jer at se præcist hvor, I kan sætte ind og mindske madspildet. De forskellige dele af systemet hænger uløseligt sammen, og det gør det nemt for jer at se meget præcist, hvad I bruger, og hvor meget I bruger af de forskellige råvarer.

Så systemet hjælper jer på den bedst mulige måde i kampen mod madspild. Det kan reducere det med op til 30 %. På den måde bliver alle varer udnyttet, og I undgår at smide unødvendigt meget ud. Lad os være jeres strategiske partner i projektet om at mindske madspild. Har I spørgsmål til os og vores produkt, er I altid velkommen til at kontakte os.